Hoppa till sidans innehåll

Seglarskola


Att ta sina första seglingslektioner hos oss i Segelsällskapet Vendels i Torstensvik ger dig en riktigt bra start på din seglingskarriär! Vi har både skyddade förhållanden, öppna vidder och en mysig klubbstuga för teori, grillning eller regniga dagar. Hos oss har vi en gedigen ungdomsverksamhet med kunniga instruktörer som är certifierade av Svenska Seglarförbundet. På våra kurser kan du kvalificera dig till seglarförbundets seglarmärken. Lek i kombination med lärande är ett av våra kännetecken. Att ta ansvar för sig själv, för andra och för sina saker är något våra elever lär sig i praktiken - något som vi tror är lika nödvändigt ute på havet som hemma och i livet i stort.

Väder och vind spelar egentligen inte så stor roll för oss (även om man lätt kan tro det) - vi anpassar oss och utnyttjar tiden med segling, lunch på öarna, krabbfiske, lekar eller teori inne i vår klubbstuga. När vi seglar använder vi oss av den populära båten optimistjolle - en klassiker som nästan alla seglare börjat med.

Förutom seglarkurserna har vi kvällsegling (s.k torsdagssegling) varje torsdag kl 17 mellan vecka 25 och 32. Allt som krävs för att vara med är att du är medlem i SS Vendels och har gått (eller går) en nybörjarkurs. 

Information om seglarskolan 2020 publiceras i mars. 

 

Uppdaterad: 06 AUG 2018 12:13

Postadress:
SS Vendels - Segling
Frillesås Tullväg 15
43961 Frillesås

Besöksadress:
Frillesås Tullväg 15
43961 Frillesås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info